15-годишно момиче от Сандански изпаднa в тежко състояние и потърси помощ

...
15-годишно момиче от Сандански изпаднa в тежко състояние и потърси помощ
Коментари Харесай

Неадекватната Благовеста ужаси благоевградските медици с признанието си

15-годишно момиче от Сандански изпаднa в тежко положение и потърси помощ в Спешно поделение на МБАЛ Югозападна. Лекарите открили, че малолетната е предозирала с канабисови цигари и ненадейно се почувствала зле.

Неадекватна Благовеста ужасила лекарите в отделението с признанието, че редовно използва канабис. След като я свестили лекарите уведомили полицията, написа struma.com.

Ченгетата разпознали в момичето, която не за първи път ги подвигна на крайник. Те я вкарали в ръководството, с цел да изяснят кой този път и е продал дрогата. Благовеста не е изолиран случай.

Напоследък все по-често малолетни девойки и момчета попадат в болница след приложимост на опиати. Става ужасно, защото младите одобряват пушенето на канабисови цигари за нещо обикновено към този момент, без да подозират следствията от това. Полицията по места прави съвсем ежедневни интервенции " Антидрога ", залавят и вкарват в ареста и при най-малкото количество открит канабис, само че очевидно канабисът стана най-популярната дрога измежду подрастващите. Започват с цигари и приключват като потребители на твърда дрога, която ги убива.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР